Travel: Kiekenvlees en een klets

… die woorden hebben me 20 dagen achtervolgd.

Ik begeleidde net een reis voor Djoser door het ZuidWesten van de Verenigde Staten waar ik zowel chauffeuse als reisbegeleider was voor 12 Nederlanders en 1 Belgische. Een supergroep! En de Nederlanders vonden mijn uitspraak “het kost 50$ en een klets” wel grappig alsook dat ik “kiekenvlees” van iets kreeg. Dus pastten ze zelf deze uitspraak te pas en te onpas toe. Hilarisch!

Een paar reis-impressies:

 

PS: Vorig jaar was het “foto’s trekken” en “pinnekesdraad” 🙂

 

_ _ _

(None of the above businesses have invited me to write for them, nor have I received any compensation from them.)

 

Advertisements

One thought on “Travel: Kiekenvlees en een klets

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s